Cumpara carti

For English follow this website http://www.victoriadutu.com

*********************************

Victoria Duţu este absolventă a facultăţilor de Matematică şi Filosofie si are un masterat in Logica si hermeneutica. Scriitoare, pictorita si professor de matematica in Bucuresti, a publicat in romana, engleza si spaniola carti si albume de arta si a facut expozitie de pictura in tara si strainatate, in America la AuthorHouse, BookVenture, Amazon, Carousel Louvre Paris, Roma, Cannes, New York, Oxford, Londra, Berlin, Viena, Sanremo, Polonia, Austria, Elvetia, Germania, Franta.

In perioada 6-12 decembrie 2021 am participat la Festivalul de Arta Sacra din Franta, la Compiegne, nu departe de Paris, Franta si am luat Premiul Prix Géant des Beaux-Arts.Lauréats 2021 – le Festival d’Art sacré de Compiègne, prochaine édition du 6 au 12 décembre 2021 (lefestivaldartsacre.fr)

A obtinut Premiul “Casanova” pentru arta la Venetia. Este membra de onoare a Casei de Cultura „Naji Naaman” –Liban, ca urmare a castigarii unui premiu de poezie in limba engleza. A fost invitata la Targul de carte de Miami 2018, cu romanul „Gabriel” tradus in engleza si cu alte noua carti. Membra a Societatii Internationale de Poezie „World Poets Society” si a societatii internationale de poezie “Poetas del Mundo”.  A fost realizatoare de emisiuni de televiziune si radio. A colaborat cu diverse televeziuni din tara. A fost invitata sa acorde un interviu la postul de radio „This Week in America”. A obtinut premiul pentru pozie in cadrul concurslui „Limba romana patria mea”, organizat de Guvernul Romaniei.  Anul acesta in aprilie a avut expozitie de grup la New York, la Artwork Empire.

Cartile se pot comanda direct de la autoare cu autograf, de pe eMag, de pe Amazon, sau libraria Sofia, Bucuresti.

Comanda acum direct de la autoare cu autograf la: 0740.27.99.08 / victoritadutu@yahoo.com / victoritadutu@gmail.com

Produse VICTORIA DUTU – eMAG.ro

Amazon.com: Luminile Dragostei (Romanian Edition) (9781983637469): Dutu, Victoria: Books

Pretul- 55 lei

Romanul Rafael a venit de la tipografie. Va invit sa îl citiți. O invitație intelectuala. O respirație a mintii, un ospat spiritual. Un roman de 500 de pagini!!! Romanul RAFAEL- O radiografie a societatii de astazi, cu un personaj puternic care nu face niciun compromis, care se opune la toată decaderea din timpurile de acum; este conditia unui scriitor care alege sa fie o fiinta care traieste demn intr-o lume care preferă privirea indreptata in jos si capul plecat, al celui care gândește.

VictoriaDutu

Crezul artistic: "Cartile mele sunt scrise pornind de la fapte reale, de la felul cum gandim si simtim, sunt carti ale sufletului si ale mintii, cu personaje puternice care inving toate provocarile vietii, inving pentru ca au o credinta extraordinara in ei si in Dumnezeu. Sunt Cartile care au ca temei puterea omeneasca ce invinge cu ajutorul lui Marelui Creator."

50 lei

"Luminile Dragostei" Este un roman inspirat dintr-un caz real. O pictorita isi intalneste iubirea vietii la Paris. Actiunea este in Paris. Este un roman intre muzica, el este pianist, si arta. E poate cel mai frumos roman al meu. Are in el numai frumusete. Command acum la: 0740.27.99.08 / / victoritadutu@gmail.com

45 lei

Romanul "Gabriel" Este un roman de dragoste si nu numai, inspirat din viata reala, din timpurile noastre, cu personaje puternice care inving greutatile vietii prin credinta in Dumnezeu si prin incredere extraordinara in ei insisi. Romanul Gabriel este volumul II din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”.

Command acum la: 0740.27.99.08 / / victoritadutu@gmail.com

30 lei

"INTRE TOACA SI CLPOT" " este volumul III din romanul de tip constelatie "Singuratatea Tatalui". Este un dialog intre stiinta, filosofie, religie, viata si timpurile actuale intre un scriitor Rafael si un preot calugar Theodor la o manastire din varful unui munte al românilor. Este volumul III din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”.

Command acum la: Telefon&WhatsApp:0740.27.99.08 / / victoritadutu@gmail.com

30 lei

"Exista un Tu" este un volum de versuri.

Command acum la: 0740.27.99.08 / / victoritadutu@gmail.com

30 lei

"Ilinca" este o carte de fictiune, simbolica, scrisa sub forma de proza scurta, dar formeaza un tot unitar.

Command acum la: 0740.27.99.08 / / victoritadutu@gmail.com

30 lei

."ANONIMA" este o carte de reflectiţe filosofico-religioasă. Este o carte de meditaţie. Un dialog al mai multor euri interioare.Este o carte de dilog cu tine insuţi, ȋn care personajul principal este gândul interior. O carte de automotivare şi autodepăşire. O carte a gândului ȋndreptat către Dumnezeu. Este o carte a unei autoare care susţine şi crede ȋn valorile perene ale morale creştine

Command acum la: 0740.27.99.08 / / victoritadutu@gmail.com

35 lei

Romanul "Maria" este un roman al primei iubiri, cand tineretea este vesnica si toate visele sunt posibile. Este romanul puritatii, bucuriei si iubirii. Romanul Maria este volumul I din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”.

Command acum la: 0740.27.99.08 / / victoritadutu@gmail.com

Sfera de foc- poezie, cuprinde primele zece volume de versuri scrise autoare si un capitol de receptare critica.

38 lei

Sau mergi pe Amazon

Cartile de pe Amazon

………
Romanul „Gabriel” este un roman de dragoste si nu numai, inspirat din viata reala, din timpurile noastre, cu personaje puternice care inving greutatile vietii. Este despre puterea omului de a învinge viața și despre valorile morale.
Romanul Gabriel este volumul 2.

…….
Romanul „Maria” este un roman al primei iubiri, cand tineretea este vesnica si toate visele sunt posibile. Este romanul puritatii, bucuriei si iubirii.
Romanul Maria este volumul 1.

……….
„Exista un Tu” este un volum de versuri.


Cartile in limba engleza

Buy directly from Amazon the books  created by VictoriaDutu. Follow  this link  https://victoriadutu.com/7-books-and-portret/

1.Victoria Dutu is a writer and a painter.
Victoria Dutu was at Miami Book Fair and will be at the Festival of Sacred Art in France, September 2020.
She created books and paintings. She had exhibitions at New York, London, Oxford, Paris, U.S , Europe and Romania. She published her books at Amazon, U.S and Romania. More activity on her website victoriadutu com


„”My books and paintings are beautiful and intelligent and spiritual.
The prices of my painting are $50, $ 80, $ 100, $150, $200. My paintings are Acrilic on canvas.
If you want to have a painting created by me you can pay by bank transfer or pay pal and I will send you my painting. You can see more paintings created by me in my personal websit victoriadutu”
Description of books by Victoria Dutu on Amazon

The novel „Lights of Love” by VICTORIA DUTU on Amazon for purchase.
This book is a novel of love inspired by a real case. It is a novel of love for music and art. The main characters are a pianist, HE and a painter SHE, named „winners”. All this action takes place in Paris, the city of love…


….
You can read my novel Gabriel only for $2
About the novel Gabriel by Victoria Dutu
The „Gabriel” is a novel of love and not only inspired by the real life of our time, with powerful characters who conquer the hardships of life. It is about the power of man and the moral values.

You can read my novel Gabriel only for $2


…….

„The Call of the Bells”
The #book is a dialogue between #science, #philosophy, #life and #love for the neighbor, the world and the #faith in #God.
#1 #besteseller


……..

“ANONYMOUS” is a philosophical-religious reflection book.
It’s a meditation book.A dialogue of many inner thoughts. It’s a diligent book with yourself, in which the main character is the inner thought.A self-motivation and self-developement book.
A Book of Thought Towards God.
It is an author’s book that supports and believes in the perennial values of Christian morals


……..
„Ilynca” is a short story


….

„There is a You” is a poetry book
Poems
I want another World


……..
„Ilinca” este o carte de fictiune, simbolica, scrisa sub forma de proza scurta, dar formeaza un tot unitar.


……..

” Intre toaca si clopot” este un dialog actual dintre filosofie, teologie, stiinta si viata, un dialog intre doi protagonisti, un scriitor si un preot calugar..….
Va recomand sa mergti pe Amazon, sa intrati in interiorul cartii si sa cititi cateva fragmente. Toate cartile scrise de Victoria Dutu in engleza si in romana sunt pe Amazon sau eMag sau in colectia personala si se pot comanda direct de la autoare cu autugraf.
….
…….
.”ANONIMA” este o carte de reflectiţe filosofico-religioasă.
Este o carte de meditaţie.
Un dialog al mai multor euri interioare.Este o carte de dilog cu tine insuţi, ȋn care personajul principal este gândul interior.
O carte de automotivare şi autodepăşire.
O carte a gândului ȋndreptat către Dumnezeu.
Este o carte a unei autoare care susţine şi crede ȋn valorile perene ale morale creştine

7 gânduri despre „Cumpara carti

 1. VictoriaDutu Autor post

  Ion C. Despre romanul Maria.

  Bună ziua . Cartea este bine făcută. Vă mulțumesc pentru stickere. Cartea abia am început-o. Am pasiuni multiple. O seară minunată și liniștită

  Liliana Jianu:Carti pentru toate casele si tot omul, fara de loc si fara de varsta!

      Mama mi le povesteste la telefon si  mi- e greu s- o opresc!

  …..

  V.D. Ce parere aveti desire carti?

  Maria T.Bună ziua ! Doar o săptămâna mai am până mă voi dedica lecturii cu bucurie. Număr zilele ca soldații in cătănie. Le-am împrumutat însă prietenei mele care a fost captivantă de toate trei volumele. Mi le-a descris sumar ( pentru că nu i-am permis să – mi dezvolte) și mi-a făcut cunoștință cu MARIA, al carei destin a impresionat-o. Mi l-a  prezentat sumar și pe GABRIEL. Despre ultimul volum, mi-a mărturisit că este bogat în conversații filozofice care au determinat-o să reflecteze  profund asupra unor probleme ale existenței. Eu aștept cu nerăbdare să vă pot împărtăși propriile-mi păreri. Vă îmbrățișez cu multă apreciere ! Pe curând.

  …..

  Rodica P: La multi ani cu sănătate și un an nou fericit! Am citit cartea este foarte frumoasa! Felicitări!

  Apreciază

  Răspunde
 2. VictoriaDutu Autor post

  Atanasis Petra:
  Your welcome. your book will be sought after by many people after the universe and the world is going through a critical period.
  After going through various crisis periods in the last few years, people will have time to reflect on the state of the universe, the world and humans. Your books will guide people to understand the various events that have occurred.

  I’m sure, God is the one who brought us together. God Bless you. I love you. the Holy Spirit always be with you.

  …….

  Peter. P: I am enjoying reading your poems Vitoria! I take my time reading them and they bring me a sense of Transcendence
  …..
  V.D. Do you like my novel Gabriel?
  Jamie A.F: I am reading it. I have not finished yet. But it is kind of interesting.

  Apreciază

  Răspunde
 3. VictoriaDutu Autor post

  Paula Pancencu: Ca și pictura de pe copertă, frumusețea cărții Gabriel a autoarei și pictoriței Viorica Duțu stă în simplitate și onestitate. Dar atenție, nu este o carte simplistă! Din contră. Povestea puternică alături de observațiile filosofice și teologice te invită să te gândești la ce înseamnă curățenia interioară într-o lume agitată, grăbită și cu repere morale îndoielnice.

  Apreciază

  Răspunde
 4. VictoriaDutu Autor post

  Marilena RC – Un profesor este întotdeauna tânăr. Între discipoli și profesor se petrece un schimb de lfuxuri intelectuale solicitate de auz, văz și procesul vorbirii. Iar dacă profesorul predă matematici, cazul Scriitoarei Victorița Duțu, face demonstrații la tablă, atunci aceste schimburi, adăugând și pe cele motrice, afinitatea crește. 
   Atunci, despre ce ar putea scrie mai bine un profesor tânăr și romantic? Răspunul este: despre relațiile interumane și în principal despre iubirea cu infinitele ei fațete, observate de către un profesor. 
  Îmi amintesc cu nostalgie vremurile când fără vinovăție, priveam admirativ un asistent universitar, nu numai pentru dexteritatea sa în materie, cât pentru prezența sa de tânăr frumos și doct. 
   Este lăudabil pentru  un scriitor- profesor de a prinde firul subtil al subiectului iubire și a-l toarce , în ideea de a țese un roman  de… sentimente… Fiecare individ, indiferent de vârstă,  are apanajul său sensibil care îl apropie, cu o adevărată iubire, de o ființă,  de un obiect, de un ideal…

  Apreciază

  Răspunde
 5. Victoria Dutu

  V.D. Ce părere aveți despre cărțile mele?
  Simona M. Nu le-am citit pe toate. Am citit Gabriel, deocamdata. Multe mesaje profunde, multe pasaje care mi-au placut, multa dragoste pentru Dumnezeu.

  Apreciază

  Răspunde

Thank you very much for your appreciation. Victoria Dutu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s